CORONAVIRUS (COVID-19)

CORONAVIRUS (COVID-19)

Apreciats socis i sòcies, Com ja sabeu el confinament, per motius del Coronavirus, s'ha ampliat fins a mitjans del proper mes d'abril. Així doncs no podrem pas tornar a obrir les nostres instal·lacions almenys fins el dia 14 d'abril (si no es torna a allargar el termini).

També us volem fer saber que, el curset de "Elements de Photoshop" organitzat pel soci i amic Joan Marlet no es podrà pas posar en pràctica de moment. Provisionalment hem acordat amb ell de fer-lo durant l'estiu. Ja publicaríem les dates concretes en la primera circular que tornem a editar.

Precisament aprofitem aquesta nota per a fer-vos saber que, aquest mes d'abril, no hi ha, de moment, cap activitat prevista per la qual cosa no rebreu la circular corresponent. Esperem que sí podrem repartir-la, amb les activitats que hi hagi programades, a primers de maig.

Si us plau cuideu-vos molt doncs hem de mirar de passar per a aquesta pandèmia el més sencers possible i tant de bo ens puguem retrobar tots i totes d'ací a poc temps.

Una forta abraçada de part de tota la junta rectora.