Notícies i actualitat

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - AGOST 2020

  Una vegada més ens plau publicar la circular que, tots els socis i sòcies, rebreu també a casa vostra. Esperem que tot, o part del que s'hi inclou, sigui del vostre interés i confiem que seguiu bé de salut en aquests temps tan complicats que ens ha tocat viure.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - JULIOL 2020

  Molt ens plau publicar la circular del mes de juliol 2020 que, com veureu, inclou la confirmació de la convocatòria de l'Assemblea General Ordinària pel dia 19 de juliol i també el viatge, que programem cada any, a Bellver de Cerdanya, juntament amb altres notícies d'interés.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - JUNY 2020

  Estimats sòcies i socis, tornem a emetre una circular després de més de dos mesos sense fer-ho. Esperem que ja camí de la que se'n diu "la nova normalitat" ens plau publicar la circular que aviat rebreu també a casa vostra.

 • CORONAVIRUS (COVID-19)

  Apreciats socis i sòcies, Com ja sabeu el confinament, per motius del Coronavirus, s'ha ampliat fins a mitjans del proper mes d'abril. Així doncs no podrem pas tornar a obrir les nostres instal·lacions almenys fins el dia 14 d'abril (si no es torna a allargar el termini).

 • CORONAVIRUS (COVID-19)

  Benvolguts socis i sòcies, Tal i com alguns de volsatres ja sabreu ens hem vist obligats, per a protegir a la societat en general i a nosaltres mateixos, a tancar les nostres instal·lacions (seguint també el que ens han recomanat tant les autoritats locals com les nacionals) de moment fins al dia

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - MARÇ 2020

  Molt ens plau publicar, a continuació, la circular del mes de març 2020 amb les activitats previstes.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - FEBRER 2020

  Molt ens plau detallar-vos a continuació les activitats i notícies de febrer 2020. Esperem que les trobeu interessants.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - GENER 2020

  Amb els millors desitjos pel 2020 ens plau detallar, a continuació, amb la publicació de la circular corresponent al mes de gener les notícies i les activitats previstes. 

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - DESEMBRE 2019

  Com cada mes ens plau publicar la circular del desembre del 2019 on podreu veure detallades totes les informacions que hem cregut interessants per a tots els nostres socis i sòcies. També aprofitem l'avinentesa per a desitjar-vos, de forma anticipada, un Feliç Nadal i un molt bon Any 2020.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - NOVEMBRE 2019

  A continuació veureu, publicada, la nostra circular del present mes de novembre del 2019 amb totes les activitats i notícies que us poden interessar.