Notícies i actualitat

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - GENER 2021

  Molt ens plau publicar, com fem cada mes, la circular del mes de gener d'aquest nou any 2021 amb una cordial salutació a totes les sòcies i socis de la Cooperativa però que també volem fer extensiva a tota la ciutadania de Calella desitjant que aviat haurem deixat enrere aquest període tan dur pe

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - NOVEMBRE 2020

  Seguidament ens plau publicar la circular del mes de novembre 2020. Veureu que hi ha la convocatòria de l'Assemblea Extraordinària que, cada any, celebrem el mes de desembre.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - OCTUBRE 2020

  En l'inici d'un nou mes ens plau publicar la circular corresponent en la confiança que us pugui interessar el que hi surt publicat. Molta salut i sort per tots i totes i una forta abraçada.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - SETEMBRE 2020

  Encara que amb una mica de retard, ens plau publicar l'edició de setembre del 2020 de la nostra circular. Com sempre esperem que, el seu contingut, sigui del vostre interès. 

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - AGOST 2020

  Una vegada més ens plau publicar la circular que, tots els socis i sòcies, rebreu també a casa vostra. Esperem que tot, o part del que s'hi inclou, sigui del vostre interés i confiem que seguiu bé de salut en aquests temps tan complicats que ens ha tocat viure.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - JULIOL 2020

  Molt ens plau publicar la circular del mes de juliol 2020 que, com veureu, inclou la confirmació de la convocatòria de l'Assemblea General Ordinària pel dia 19 de juliol i també el viatge, que programem cada any, a Bellver de Cerdanya, juntament amb altres notícies d'interés.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - JUNY 2020

  Estimats sòcies i socis, tornem a emetre una circular després de més de dos mesos sense fer-ho. Esperem que ja camí de la que se'n diu "la nova normalitat" ens plau publicar la circular que aviat rebreu també a casa vostra.

 • CORONAVIRUS (COVID-19)

  Apreciats socis i sòcies, Com ja sabeu el confinament, per motius del Coronavirus, s'ha ampliat fins a mitjans del proper mes d'abril. Així doncs no podrem pas tornar a obrir les nostres instal·lacions almenys fins el dia 14 d'abril (si no es torna a allargar el termini).

 • CORONAVIRUS (COVID-19)

  Benvolguts socis i sòcies, Tal i com alguns de volsatres ja sabreu ens hem vist obligats, per a protegir a la societat en general i a nosaltres mateixos, a tancar les nostres instal·lacions (seguint també el que ens han recomanat tant les autoritats locals com les nacionals) de moment fins al dia

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - MARÇ 2020

  Molt ens plau publicar, a continuació, la circular del mes de març 2020 amb les activitats previstes.