Notícies i actualitat

 • CIRCULAR DESEMBRE 2021 - SOCIS I SÒCIES

  Molt ens plau publicar la circular corresponent al mes de desembre del 2021 que esperem sigui del vostre interès. Veureu que, la part més important, és l'anunci d'una nova assemblea extraordinària que inclou la renovació de la Junta Rectora. Rebeu una cordial salutació.

 • CIRCULAR NOVEMBRE 2021

  Benvolguts/des, ens plau publicar la circular corresponent al mes de novembre del 2021. Veureu que hi ha dues notícies importants. Una de molt negativa: ens ha deixat el nostre company de junta i amic, Josep Costa i Valls.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - OCTUBRE 2021

  Molt ens plau tornar a publicar la nostra circular mensual (aquest cop la corresponent al mes d'octubre). Confiem que, el que s'hi publica us interessi. Rebeu entretant una cordial salutació de tota la junta rectora.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - SETEMBRE 2021

  A continuaciò ens plau publicar la edició de la circular corresponent al setembre del 2021 que, com cada mes, també s'ha enviat a tots els socis i sòcies per correu postal o bé ja per correu electrònic doncs cada vegada són més els que ens heu fet arribar la vostra e-adreça i, per tant, es va red

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - AGOST 2021

  Molt ens plau la publicació d'una nova edició de la nostra circular (la corresponent al mes d'agost del 2021). Esperem que siguin del vostre interès les informacions que s'hi inclouen. Una salutació molt cordial de tota la junta rectora.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - JULIOL 2021

  Benvolguts socis i sòcies, Ens plau publicar la circular corresponent al mes de juliol del 2021 que també rebreu via correu postal (com sempre). Veureu que inclou el tradicional viatge a Bellver de Cerdanya.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - JUNY 2021

  EStimats socis i sòcies, ens plau publicar la circular corresponent al mes de juny del 2021 on veureu que hi ha la convocatòria per a l'Assemblea Ordinària que està previst es celibri el diumenge dia 20 de juny.

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - MAIG 2021

  En l'espera de millors temps (on poguem engegar alguna activitat més) ens plau publicar la circular del mes de maig. Esperem que, aviat i amb les mesures de seguretat que estiguin vigents, puguem obrir el nostre casal per anar tornant a la normalitat. 

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - ABRIL 2021

  Benvolguts amics/amigues, ens plau publicar la circular del mes d'abril del 2021 on, com podreu llegir, hi ha bones notícies pel que fa al local on hi ha instal·lat el "Canapé".

 • CIRCULAR PELS SOCIS I SÒCIES - MARÇ 2021

  Benvolguts socis i sòcies, ens plau editar una nova circular, la corresponent al mes de març del 2021 on, malauradament, no hi ha més informació que la dels sortejos corresponents a aquest període. Esperem que, aviat, ens poguem tornar a veure en el nostre Casal i que tots continueu bé de salut.